Re: Boardlane Trial – Smaddy Tief Bim bike
ur hanar.., i swear to tell de chooth de whole chooth and nutten but de whole chooth..,
me was inna dis cyar pon de road a try tell dis bredda man say it dun and him fe juss low it and mek me gwaan me ways.., but de bredda nuh start bawl and a carry on.., so poo me was just waiting till him dun bawl..., so me can go pon me date..,
anyway.., me look cross de street and me see dis ooman and man a tan up next to one criss new bike unuh ur hannar.., me say de bike criss so till.., [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] but me see when dem did come outta one car, and de cyar leff dem..,
de man did have on one long leather outfit.., and ring pon him index finger.., and de ooman did have on one purple outfit to match de bike,
next ting me know..., like lightening, dem jump pon de bike.., de man go round a back and lick someting.., den de bike start up and is fly dem fly whey caaa me never see no bike move off so fast yet..., [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
de ooman did have one piece a bumper deh.., so me cudda see all de way to har ehhmmm ehhhmmm.., and me see de whole a har bingo baggy..,
and it was.., RED.., wid plenty J.., all over it..,
i swear de chooth and de whole chooth..,
Originally posted by LadyZ:
*whistle fi me 2 dawg..*
Chigga!!! Bullet!!!
afta me nuh fraid a dem noo teeth mawga malnutrition dawg deh.., ***kissteeth***
*whistle fi me 2 dawg..*
Chigga!!! Bullet!!!
afta me nuh fraid a dem noo teeth mawga malnutrition dawg deh.., ***kissteeth***
me was inna dis cyar pon de road a try tell dis bredda man say it dun and him fe juss low it and mek me gwaan me ways.., but de bredda nuh start bawl and a carry on.., so poo me was just waiting till him dun bawl..., so me can go pon me date..,
anyway.., me look cross de street and me see dis ooman and man a tan up next to one criss new bike unuh ur hannar.., me say de bike criss so till.., [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] but me see when dem did come outta one car, and de cyar leff dem..,
de man did have on one long leather outfit.., and ring pon him index finger.., and de ooman did have on one purple outfit to match de bike,
next ting me know..., like lightening, dem jump pon de bike.., de man go round a back and lick someting.., den de bike start up and is fly dem fly whey caaa me never see no bike move off so fast yet..., [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
de ooman did have one piece a bumper deh.., so me cudda see all de way to har ehhmmm ehhhmmm.., and me see de whole a har bingo baggy..,
and it was.., RED.., wid plenty J.., all over it..,
i swear de chooth and de whole chooth..,